Home

De schoonheidsspecialiste van Barendrecht.

Elk persoon is anders, elke huid is anders maar een gezonde huid en een mooi uiterlijk is voor iedereen belangrijk. De liefde voor het vak, de ervaring en het rekening houden met uw persoonlijke wensen zijn de sleutel tot een perfect schoonheidsresultaat.

Wij zijn een ervaren, vooruitstrevende schoonheidssalon die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op schoonheidsverzorging, huidverbetering en anti-aging. Acne, puistjes, eczeem, couperose, rimpels, microdermabrasie, peeling en definitief ontharen tegen overbeharing. Maar ook voor epileren wenkbrauwen, make-up, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen of een heerlijke massage kunt u bij ons terecht.

De conditie en de wens van uw huid verandert door de jaren heen en vraagt om aangepaste huidverzorging. Wij lezen uw huid en weten precies wat u nodig heeft. Daardoor passen wij de behandeling aan, ieder bezoek weer. Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in iedere huidconditie, man en vrouw.

Kortom, geniet van onze exclusieve en unieke behandelingen, de rust en het comfort en geniet van de persoonlijk aandacht.


Geniet, want u bent YOUNIQUE !