Acne / couperose/ huidproblemen

ACNÉ BEHANDELING

Voor het behandelen van acne, puistjes en pukkeltjes, zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Voorafgaande aan de acné behandeling vind een intake gesprek plaats, aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld en producten geadviseerd om de huid optimaal te kunnen verzorgen zodat we als team kunnen samenwerken.

Je kunt uit verschillende reinigende behandelingen kiezen om de acne zo direct mogelijk aan te pakken.

 • Kort reinigende behandeling, verwijderen van comédonen (meeëters)
 • Acne behandeling: uitgebreide reiniging van talgpropjes, ontstekingen en comédonen
 • Fruitzuur/glyco peeling: kunnen erg mooie resultaten geven, verminderen littekens en ontstekingen, verkleinen poriën
 • Thuisverzorgingsset (je wordt deskundig geadviseerd) thuisverzorging is erg belangrijk voor het resultaat
 • Schleifbehandeling: verdunnen van de huid, verminderen van littekens
 • Voor acnelittekens hebben wij verschillende behandelingen. Hiervoor kunnen we ook de laser inzetten.

Veel huidproblemen worden veroorzaakt door een verstoord darmflora of hormonen. Door middel van chinees gezichtsdiagnostiek en het nalopen van het voedings patroon wordt ook hier de aandacht op gelegd.

Vaak zal de behandelfrequentie in het begin hoger liggen,  1 x per week of 1 x per 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne zullen een aantal behandelingen achter elkaar nodig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat je  je huid thuis goed kunt verzorgen, zodat je de acne sneller onder controle krijgt. Tijdens de behandelingen leren we je hoe dit te doen en krijg je advies over hoe je het beste je huid kunt verzorgen. Jij wilt toch ook een mooie gladde huid!

Prijs per behandeling € 35,- ( t/m 20 jaar ),  € 45,- ( 21 jaar en ouder)

Neem contact op voor meer informatie of  voor een gratis intake.

COAGULEREN: WEGHALEN VAN HUIDONEFFENHEDEN

Iedereen heeft wel eens ergens op zijn lichaam van die plekjes waar je graag vanaf wil. Dat noemen we huidoneffenheden: de huid is niet mooi egaal, maar er zit een plekje op of in de huid, en dat willen we niet. Nu is het mogelijk om van deze plekjes af te komen. Diverse oneffenheden kunnen behandeld en worden verwijderd met een direct en blijvend resultaat. Coagulatie is een techniek, waarbij verschillende huidproblemen op een eenvoudige manier door middel van stroom en een dunne naald verwijderd kunnen worden.

Het gaat om huidaandoeningen zoals:

 • Couperose
 • Steelwratjes (fibromen)
 • Bloedblaasjes
 • Spinvormige adertjes (spider naevi)
 • Gerstekorrels
 • Pigmentvlekjes
 • Xanthelasma

 

COUPEROSE: Dit zijn ontsierende adertjes op o.a. wangen, wat het gezicht al snel een rood aanzien geeft. deze kunnen gecoaguleerd worden, waarbij ze snel verdwijnen.

SPIDERNEAVI: Dit lijkt op couperose. Het gaat hier ook om adertjes. Maar vanuit een centraal punt lopen diverse adertjes naar buiten, als een spinnetje. Ook deze worden gecoaguleerd.

BLOEDBLAARDJES: Rode puntjes/cirkels op de huid. Deze komen vaak met meerdere tegelijk voor op het gehele lichaam. Deze zijn heel mooi te verwijderen met een direct zichtbaar resultaat.

FIBROMEN: Oftewel steelwratjes komen vaak voor in bijvoorbeeld de nek, onder de oksel of onder de borsten. Deze kunnen verwijderd worden zonder dat ze terug groeien.

PIGMENTVLEKKEN: Vaak door ouderdom of zonschade ontstaan, en dan vooral op de plekken die aan de zon worden blootgesteld. De pigmentvlekken zijn heel mooi van de huid te scheiden en zo dus te verwijderen. Dit kan ook met de laser of dmv fruitzuren.

GERSTEKORRELS: Één gerstekorrel kan geen kwaad en is zo te verwijderen. Anders wordt het als het hele gezicht onder zit met gerstekorrels, vaak rondom de ogen,. Deze zijn met deze techniek heel makkelijk te verwijderen.

XANTHELASMA: Goedaardig licht verheven vetophoping rondom het ooglid. Deze kunnen in relatie staan met het cholesterol in het lichaam. Wij verhitten deze dmv coagulatie. Er onstaan een klein korstje die er vanzelf afvalt. Soms zijn hier meerdere behandelingen voor nodig.

 

NAZORG:

Tijdens het behandeltraject dient er altijd rekening gehouden worden met UV bescherming. tTot een maand na de behandeling kan de huid niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of de zonnebank. Anders kan er pigmentvorming ontstaan op het behandelde gebied.

DOET DE BEHANDELING ZEER?

U kunt het als licht gevoelig ervaren. Het voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om daar niet aan te komen totdat deze er vanzelf afvallen en de huid mooi geneest.

DE BEHANDELING:

Voordat wij met de behandeling starten wordt er eerst een uitgebreid adviesgesprek gehouden. Daarna kan de behandeling plaatsvinden. U wordt behandeld door Simone.

Prijs behandeling  vanaf  € 30,00   p/15 minuten.

 

Cosmelan

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor hyperpigmentatie. 

De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentaties en wordt toegepast door huidtherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten. Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt.

COSMELAN is een effectieve behandeling om pigmentvlekken te verminderen. Cosmelan is een masker dat je in 1 laag op de huid aanbrengt en dat snel resultaat geeft. In 1 maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk verminderen. Hyperpigmentatie is een vaak voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Enkele oorzaken zijn huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Voordelen Cosmelan

 • geeft snel resultaat
 • geschikt voor allerlei soorten van pigmentvlekken
 • kan elk seizoen worden toegepast (wel in combinatie met een Sunblock)
 • wordt goed verdragen door de huid
 • bewezen werkzaamheid (tal van “in vivo” en “in vitro” tests ondergaan)

Prijs op aanvraag