Behandelingen

Komt u gerust eens langs voor een oriënterend gesprek en een huidanalyse. Wij kunnen zeker een bij u passende behandeling bieden waarmee wij uw schoonheidswens kunnen vervullen.

Ons drijfveer is om – samen met u – het beste resultaat te bereiken bij de aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen. We werken met een heel persoonlijke toewijding en aandacht aan de verzorging, verbetering, conditie en verjonging van uw huid. Innovatief, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zeer ruime ervaring en no-nonsence. Individueel en altijd aangepast omdat u voor ons uniek bent!

Huidverbetering, wij zijn ruim 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals: o.a. eczeem, rosacea, couperose, acné, rimpels, pigmentvlekjes en littekens.  Wij behandelen ook minder gewenste huidoneffenheden als fibromen, steelwratjes, vetbultjes, bloedblaasjes, vlekken, couperose en overbeharing. Voor onze gespecialiseerde en huidverbeterende behandelingen beschikken wij over verschillende technieken en apparatuur. We kunnen ipl/laser inzetten, peelings, microdermabrasie, e-matrix voor huidverstrakking, bindweefselmassage, lymfedrainage, aromatherapie en de diverse gezichtsbehandelingen omdat niet ieder huid om dezelfde behandeling vraagt. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een gespecialiseerde behandeling in een kuur voor een optimaal resultaat. Tevens is “Younique” gespecialiseerd in de zogenoemde donkere huid en de mannenhuid.

Beauty, onze afdeling voor het mooi maken en genieten van ontspannende, verzorgende gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure. Maar denk ook aan make up, wimper en wenkbrauwen verven, harsen en de diverse workshops.

Wellness, aandacht, ontstressen, een moment voor jezelf. Spa behandelingen voor het lichaam of combinaties met gezicht, handen en voeten. Verlangen naar een verwenmoment? Een bodyscrub, lichaamspakking en een heerlijke massage ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk bij onze arrangementen.

 

Wij kijken naar uw huid en streven ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Voor en tijdens de intake bespreken we welke behandeling we gaan doen. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat de behandeling daardoor ook als comfortabel en ontspannen wordt ervaren.

Younique Skincare is gespecialiseerd in het behandelen van de donkere en aziatische huid en behandeld zowel vrouw als man.

Geniet want voor ons bent u Younique ! 

Ontspanning, persoonlijke aandacht, ervaring en kwaliteit is wat wij u bieden. Kortom maak een keuze uit de kaart of laat ons de keuze voor u maken.