Gezicht / Prijslijst

JEUGD BEHANDELING – tot 21 jaar

Diep reinigende behandeling. Verwijderen van meeëters, pukkeltjes of gerstekorrels. Tijdens de behandeling krijg je van ons ook advies hoe je huid te verzorgen en uit te reinigen.

€ 35,00
Complete behandeling

Huidanalyse, reiniging, peeling/scrub, oneffenheden verwijderen, epileren, massage, masker, dagverzorging    60 min.

€ 57,00
Acne/reinigende behandeling

Diep reinigende behandeling waarbij alle oneffenheden zoals ontstekingen, puistjes, meeëters. talgcystes etc worden verwijderd. Voorafgaande de behandeling nemen we alles met u door en stellen een eventuele plan van aanpak op zodat ook u een mooie gladde huid krijgt. (Voor deze behandeling geldt een speciaal tarief voor de jeugd € 33,00)  45 minuten

€ 45,00
Nutricerende Treatment

Complete, voedende behandeling voor de zeer droge en vochtarme huid. Alles wat dit huidtype nodig heeft wordt in de behandeling toegepast waarbij de massage een belangrijk onderdeel is evenals een intensief voedend ampul en aangepast masker.

€ 67,00 
Peeling Plus

Een ware oppepper op basis van fruitzuren.Versterkt,vernieuwd en verfrist uw huid en maakt hem gladder. Uw huid voelt direct zachter aan. Dode huidcellen lossen op, poriën verfijnen, littekens en pigmentvlekjes verminderen.

Fruit/glycozuren zetten de huid aan tot celvernieuwing daardoor verfrist het huidoppervlak, verminderen de rimpels en verfijnen de poriën.

Evenals de microdermabrasie behandeling kan deze regelmatig worden toegepast voor een jeugdig en fris uiterlijk ! In kuurvorm geldt een aangepaste prijs.

€ 67,00
Minilift

Liftende en verstevigende behandeling werkend op de gezicht- en hals spieren. Ware fitnesstraining voor iedere  huid vanaf 30 jaar. Rimpels, couperose, rocasea en acne verminderen zichtbaar met deze behandeling mits toegepast in kuur. Absolute collageen aanmaak en celvernieuwing in de diepere huidlagen gedurende 6 uur na de behandeling.

€ 77,00
Lifting Treatment  POWER C

Laat je huid stralen !

Intensief “liftende”behandeling. Door middel van collageen/ aloe vera masker, vitamine C boost en de faceliftende massage een direkt verstrakkend en verstevigend resultaat. U wordt stralend en blij van deze behandeling.

€ 77,00
Power hyaluronic eye Treatment

Verstevigende antirimpel behandeling, door middel van serum,massage en masker weer een stralend en strakke ooghuid. tijd: 30 minuten.

Kan ook toegepast worden tijdens een gezichtsbehandeling ( € 20,00 extra ). Direct zichtbaar resultaat en is bij onze gasten zeer gewild !

€ 40,00
Aquatherm  Treatment

Complete hydraterende behandeling voor de zeer gevoelige en vochtarme huid. Aangeraden voor de huid die last heeft van rosacea en/of exzeem.

AROMATHERAPIE 

Parfum vrije gezichtsbehandeling. Deze wordt voor u speciaal samengesteld en is 100% biologisch.

€ 67,00
HUIDVERBETERING;

Corrective Treatment

Absolute topper! d.m.v. mesotherapie worden diverse serums ingebracht om de conditie v.d. huid te verbeteren en fijne lijntjes te verminderen. Oftewel de botox onder de behandelingen. Vanaf 40 jaar.

Voor een spectaculair resultaat boek dan een kuur van 6 behandelingen ( 5 behandelingen = de 6e gratis) deze vinden 1x per week plaats

€ 87,00
Microdermabrasie

Huidverbeterende behandeling m.n. voor doffe /grauwe huid, rokershuid, rimpeltjes, vermindering pigmentvlekken en littekens.  Bevorderd de aanmaak van collageen, verminderd oneffenheden, vlekken , met direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is vele malen intensiever dan een normale scrub. Behandelt wordt het gezicht en de hals.  Door middel van verstevigende ampullen en een speciaal hiervoor ontwikkeld  hydraterend masker wordt de huid aangezet tot vernieuwing.

Deze behandeling kan ook toegepast worden op een voor parfum gevoelige huid of eczeem.

Uitbreiding met de face/minilift     € 125,-

€ 89,50
Aktie: kuur van 4 behandelingen  € 320,00
Hydradermie/Otreatment 

Wilt u een zichtbaar resultaat?

Zuurstofbevorderend en sterk hydraterend. De huid krijgt een flinke boost dmv hydraphorese waarmee de serums worden ingesluist en dmv hoogfrequentie wat de zuurstof opname bevorderd waardoor alle werkstoffen diep in de huid worden ingebracht, aansluitend een heerlijke massage. Alle vermoeidheid en fijne rimpeltjes verdwijnen.

Je ziet er verfrist en stralend uit en je huid voelt geweldig aan.

absolute aanrader en meest favoriete behandeling!

€ 77,00
Dermaroller behandeling

Verbeter je huid ! Verjong – vernieuw – verminderd littekens – verminderd rimpels – verstrakt de huid. Dmv hele fijne naaldjes en speciaal aangepast serum wordt het opnamevermogen van de huid verhoogt met 200%  !!!! De dermaroller (€ 29,50) is verkrijgbaar in verschillende naaldlengtes en afhankelijk van het te bereiken resultaat of probleem. Zelf werken we al jaren met deze bijzondere techniek.

We starten met de behandeling met een diepte peeling waarna het gebied wordt “gerold” en de serums worden ingebracht, vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een speciaal aangepast masker.

Meer weten over deze behandeling dan kunt u ook een afspraak voor een vrijblijvend intake maken

Of het werkt ??   Ja zeker weten !!!  Is het pijnlijk ?  Nee.

Meer weten ?  Bel: 06-24841964

€ 95,00
Timeles Prodigy

Wellness gecombineerd met het allernieuwste op gebied van huidverjonging; gentherapie voor verstrakking, 5 miljoen stamcellen en de cosmetische botox voor verminderen van de rimpels. Ontspanning,detox en absolute verwennerij.

€ 150,00

 

ETERNAL BEAUTY

Zet de tijd stil met deze behandeling op basis van stamcellen.

Huidverjongend, stimulerend. Al sinds de ontdekking en lancering in 2008 een absolute wereld topper, winnaar van de beauty award. Geschikt voor iedere leeftijd.

€ 87,00