Massage

Massage in Barendrecht bij Younique Skincare.

 

Bij Younique Skincare kunt u terecht voor diverse lichaam- en gezichtsmassages. Door samenvoeging van diverse technieken : ayurvedisch, acupressuur, lymfedrainage, triggerpoint, sportmassage, cupping en bindweefselmassage is het mogelijk dat de massage geheel op u afgestemd word wat voor een bijzondere ervaring zorgt.

Het doel van iedere massage is verschillend. Het doel is ook namelijk u te laten genieten van een professionele massage uitgevoerd door een deskundig specialist. Geniet van de aandacht die ervaren handen je schenken en gun jezelf het moment van ontspanning. Laat je spieren losmaken en ervaar de weldaad van één van onderstaande massages. Voorafgaande aan de behandeling zullen we gezamelijk kijken naar uw wensen en bepalen welke massagebehandeling het meest geschikt voor u is.

Ontspanningsmassage

Behoefte aan een heerlijk momentje voor uzelf? Kies dan voor deze stevige ontspanningsmassage en loop met frisse en nieuwe energie de deur uit.

Rug, nek, schouder. € 30,00
Lichaam 60 min € 60,00
Rug & benen € 45,00
Hotstone massage

Hotstone massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën. Deze massage met warme basaltstenen heeft een ontgiftende en ontspannende werking op alle zintuigen. Hierdoor ervaar je een ontspanning van lichaam en geest.

Rug en benen      

€ 49,50
Super verwen.. super ontspannen..anti stress.

Klassieke lichaamsmassage gecombineerd met de hot stones.

€ 65,00
Hot Soap Stone 

Ontvangst met voetenbad en badzout. Dmv. warme loofah zeep word je lichaam gescrubt en van dode huidcellen ontdaan. Daarna wordt je met de warme essentiële hot soap stones gemasseerd waardoor een rijke schuim ontstaat die je een schoon en zacht gevoel geven. Tot slot wordt je met de aangepaste “sabumi” bodylotion of olie rijkelijk ingesmeerd.  Voor een totale ontspanning.

Tijdsduur: 90 minuten

€ 75,00
Indian head massage

Massage van hoofd, nek en schouders,

Goed voor de doorbloeding van de hoofdhuid, verminderd hoofdpijnklachten.

Tijdsduur: 20 minuten

€ 25,00 
Lymfedrainage

De lymfedrainage is een massage gericht op vochtafvoer. De lymfebanen voeren afvalstoffen af, verbeterd de immunologische werking en samentrekking van de bloedvaten en lymfebanen. Lymfedrainage is met name geschikt bij oedeem, na een ooglidcorrectie of andere cosmetische ingreep van het gelaat, bij acné, huidveroudering, littekens en allergie. Deze massagetechniek bevordert in sterke mate het genezingsproces van uw huid. Dr. Vodder ontwikkelde deze techniek. Via een aangepast ritme en specifieke richting van de spiraal en pompbewegingen stimuleren we de doorstroming. De behandeling is zacht en rustgevend.

Prijs behandeling gezicht en hals  € 57,00

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, verjongt de huid en verbeterd het onderhuids bindweefsel. In deze huidlagen bevinden zich cellen die voor de stevigheid, elasticiteit en het volume zorgen. Naarmate we ouder worden neemt de activiteit van de cellen af, verslapt de huid en krijgen we rimpels. Door de bindweefselmassage worden de cellen gestimuleerd en wordt de collageen en elastine aanmaak geactiveerd. Het resultaat is al na 1 behandeling zichtbaar.

Deze massage kan ook worden ingezet tegen cellulite en littekens

Prijs behandeling gezicht  € 45,00

Face lifting 3D

Multi-dimensionele massage die intensiverend werkt op het spierweefsel. Daarbij gebruiken we 3 technieken: lymfedrainage, bindweefselmassage en cupping. Dit is een pure fitness voor de huid en spieren. Face lifting 3D massage zorgt voor een betere spiertonus van de musculatuur van de huid. Met behulp van huidverzorgende concentraten verbeteren we de vochthuishouding en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Verstrakking en lifting van de gezichtcontouren en vermindering van rimpels is afhankelijk van de aanvangsconditie waarin de huid verkeert. Meerder behandelingen voor een zo optimaal mogelijk resultaat zijn aan te bevelen. Echter geeft deze na 1 behandeling al zichtbaar en voelbaar resultaat

Prijs per behandeling gezicht en hals  € 85,00

€ 57,00
Scrub en  pakking

Het lichaam wordt gescrubt en van dode huidcellen ontdaan. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met een heerlijke speciale voedende en hydraterende lichaamspakking en afgedekt waarna het 20 minuten mag intrekken. Tijdens het intrekken van de pakking wordt uw hoofdhuid gemasseerd.

Wellness body treat

Voetbad, bodyscrub en bodypakking zie hierboven. Uitgebreid met een lichaamsmassage. Je voelt je als herboren met een super zachte huid. Dit cadeautje voor jezelf mag je niet missen. Wij nemen hier echt de tijd voor.

€ 65,00

 

€ 95,00

Anti-stress voet 

Het voetbad, de scrub en de massage geeft u dat beetje extra aandacht waar u behoefte aan heeft, even heerlijk ontspannen en verwend worden. Tijdens het voetbad wordt uw hoofdhuid gemasseerd. Ervaar en geniet..

€ 25,00