Over Younique

Yousimone_320nique Skincare
Simone Pennekamp
Muziekplein 24/26
2992GH Barendrecht
Telefoon: 06 – 24841964

Email: info@youniqueskincare.nl
Openingstijden: Maandag t/m Zaterdag 10.00-17.30 uur.
Donderdag gesloten. Avonden op afspraak

Kamer van Koophandelnummer: 24482892
Rabobank rekeningnummer:NL58RABO0156760711Anbos

Aangesloten bij de
Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ( ANBOS )

 

Bij schoonheidssalon Younique Skincare ben je in handen van een professioneel, ervaren en deskundig huidspecialiste. Simone Pennekamp heeft ruim 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Simone is in het bezit van de diploma’s Stivas A, V.O. voortgezette opleiding en in het bezit van de internationale bevoegdheid als medisch huidspecialiste: Cidesco internationaal. Simone is aangesloten bij de internationale acne en anti-aging groep en heeft een adviserende rol in deze. Tevens geeft zij advies en trainingen aan vakgenoten.

Younique Skincare werkt met een scala aan specialisaties. Hierbij kun je denken aan o.a.: microdermabrasie, acné, peeling, coagulatie, ipl, definitieve ontharing, huidverjonging, behandeling donkere huid, behandeling man, litteken behandeling, lymphedrainage, bindweefselmassage, spierweefselmassage, triggerpoint en cupping. Younique Skincare is een erkend leerbedrijf.

“Het is voor mij belangrijk om de behandeling zoveel mogelijk te richten op uw persoonlijke wens; verbetering van de conditie van de huid, ontspannen, even tot rust komen, een moment van verwennen en aandacht. Daardoor wordt iedere behandeling aangepast aan de behoefte van het moment en daardoor een beleving op zich. De huid in topconditie brengen, gespecialiseerde massages, uitgebreide uitleg over wat uw huid zo uniek maakt en hoe u het beste uw huid kunt verzorgen dat mag u van mij verwachten.” – Simone Pennekamp.

 

Bent u op zoek naar

  • Gepassioneerde schoonheidsspecialistes met kennis en ervaring.
  • Een specialist in huidverbetering en op internationaal niveau.
  • Advies en behandeling op uw wens gericht.
  • Een verwen en wellness moment.
  • Een duobehandeling of een arrangement.

Aarzel niet en maak kennis met onze prachtige salon en de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij zien u graag.