Couperose en Fibromen

Couperose en Fibromen verwijderen

Iedereen heeft wel ergens op zijn lichaam van die plekjes waar je graag vanaf wil. Dat noemen we huidoneffenheden: de huid is niet mooi egaal maar er zit een plekje op of in de huid en dat willen we niet.

Nu is het mogelijk om van deze plekjes af te komen. Diverse oneffenheden kunnen worden behandelt en worden verwijderd met een direct en blijvend resultaat. Coagulatie is een techniek waarbij verschillende huidproblemen op een eenvoudige manier door middel van stroom en een dunne naald verwijderd kunnen worden.

Het gaat om huidaandoeningen zoals:
  • Couperose
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Bloedblaasjes
  • Spiderneavi (Spinvormige adertjes)
  • Gerstekorrels
  • Pigmentvlekjes
  • Xanthelasma

Couperose:

Dit zijn ontsierende adertjes op o.a. de wangen, wat het gezicht al snel een rood aanzien geeft. Deze kunnen gecoaguleerd worden waarbij ze direct verdwijnen. Vaak zijn hier meerdere behandelingen voor nodig.

 

Spidernaevi:

Dit lijkt op couperose. Het gaat hier ook om adertjes, maar vanuit een centraal punt lopen diverse adertjes naar buiten als een spinnetje. Ook deze worden gecoaguleerd.

 

Bloedblaartjes:

Rode puntjes/cirkels op de huid. Deze komen vaak met meerdere tegelijk voor op het hele lichaam. Deze zijn heel mooi te verwijderen met een direct zichtbaar resultaat.

 

Fibromen:

Oftewel steelwratjes. Deze komen vaak voor in bijvoorbeeld de nek, onder de oksels of onder de borsten. Deze kunnen verwijderd worden zonder dat ze terug groeien.

Pigmentvlekken:

Vaak door ouderdom of zonschade ontstaan. Vaak vooral op de plekken die aan de zon worden blootgesteld. De pigmentvlekken zijn heel mooi van de huid te scheiden en zo dus te verwijderen. Dit kan ook met de laser of door middel van fruitzuren.

 

Gerstekorrels:

Eén gerstekorrel kan geen kwaad en is zo te verwijderen. Het wordt anders als het hele gezicht onder zit met gerstekorrels. Dit is vaak rondom de ogen. Deze zijn met deze techniek heel makkelijk te verwijderen.

 

Xanthelasma:

Goedaardig licht verheven vetophoping rondom het ooglid. Deze kan verband houden met het cholesterol in het lichaam. Door de verhitting ontstaat een korstje die zelf van de huid valt.

Nazorg:

Tijdens het behandeltraject dient er altijd rekening gehouden te worden met U.V. bescherming. Tot een maand na de behandeling kan de huid niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming ontstaan op de behandelde gebieden.

Doet de behandeling zeer?

U kunt het als licht gevoelig ervaren. Het voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om daar niet aan te komen totdat deze er van zelf afvallen en de huid geneest.

De behandeling:

Voordat wij met de behandeling starten wordt er een uitgebreid adviesgesprek gehouden. Eventueel aansluitend kan de behandeling plaatsvinden. U wordt behandeld door Simone.

Prijs behandeling:

Vanaf 15 minuten € 49,00

 

Boek hier je couperose behandeling!