E-Matrix

E-Matrix

Rimpels verminderen met huidverstrakking of rimpel laserbehandeling

De E-Matrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en nu al een ware hype. Bekende Nederlanders kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. Een E-Matrix is een allround huidverjonging. Deze unieke radio-frequente behandeling vervaagt rimpels en lijnen, maar vermindert daarnaast ook pigmentvlekken en verbetert de huidtextuur zoals grove poriën en is ook geschikt voor de donkere huid.
De E-Matrix stimuleert jouw huid om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot een huidverstrakking. Naast het verstrakken van de huid, verwijdert deze methode ook pigmentvlekken en couperose en is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam.

Prijs op aanvraag

Rimpels behandelen

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.
Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van jouw eigen mimiek.

Welke resultaten je kunt verwachten van laser en radio-frequente behandelingen, microdermabrasie en peelings:

  • Opvulling rimpels en lijntjes;
  • Huidverstrakking;
  • Betere huidstructuur;
  • Verwijdert ouderdomsvlekken;
  • Verwijdert couperose en
  • Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden.