Permanent ontharen ipl / harsen

Heb jij last van ingegroeide haren onder je oksel, bikinilijn, benen of gezicht? Of wil je je niet meer druk maken over stoppeltjes, ongewenste haargroei op je lichaam en/of gezicht?
Dan is permanent ontharen/definitief ontharen/IPL echt iets voor u. Met deze methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

In onze salon bieden we 2 manieren van ontharen aan.

1. IPL/Laser, permanent/definitief ontharen.

Via IPL licht wordt warmte opgewekt in de haarzakjes. Door deze warmte worden de haarzakjes en haarwortels vernietigd waardoor er geen nieuwe haren geproduceerd worden. Op elk lichaamsdeel en gezicht kan ongewenste haargroei snel worden behandeld.

Behandeling:

Tijdens de behandeling werken we met speciaal licht. We brengen een dunne laag gel op uw huid aan, daarna geven we een aantal lichtflitsen. Het pigment van elke haar absorbeert de warmte van het licht en geleidt dit naar het haarzakje. Hierdoor worden de haarzakjes blijvend vernietigd. U voelt wel de warmte maar door het koelingssysteem is dit goed te verdragen. Door de haargroeicyclus zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig waarbij tussen de behandelingen een periode ligt van 6 weken. Hiernaast vermelden we slechts de meest gevraagde delen, voor andere delen kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u voor meer informatie en advies een intake inplannen via het contactformulier of via ons mobiele nummer.

Indicatie prijzen

Bovenlip of kin € 35,-
Bovenlip en kin € 55,-
Oksels € 40,-
Bikinilijn € 95,-
Onderbenen of bovenbenen € 150,-
Hele benen € 250,-

 

Actie!

Bikinilijn en oksels € 95,-
Bikinilijn, oksels en onderbenen € 185,-

 

Prijzen zijn per behandeling.

2. Harsen

Naast permanente/definitieve ontharing/IPL kunt u bij ons ook terecht voor de traditionele manier van ontharen. Denk hierbij aan epileren, harsen of waxen van bijvoorbeeld uw benen, oksels, bikinilijn, wenkbrauwen en gezicht.

Indicatie prijzen

Wenkbrauwen € 14,-
Bovenlip of kin € 13,- samen € 19,-
Gezicht € 20,-
Onderbenen of bovenbenen € 24,50
Hele benen € 48,50
Oksels € 15,-
Armen € 15,-
Rug of borst € 38,50
Bikinilijn € 20,-

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u voorgoed van die ontsierende haargroei af?
Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Zo weet u zeker wat de beste behandeling is voor uw haartype.