Prijslijst

Behandeling gezicht

Huidverbeterend

  • Kleine behandelingen: reinigingen, peeling, epileren, masker, dagverzorging.

30 minuten

€ 37,-
  • Diep reinigende acné behandeling

45 minuten

€ 47,50
  • Complete behandeling: reinigen, peeling, epileren/harsen, massage, masker, dagverzorging.
  • De klassieke behandeling

60 minuten

€ 61,-

Extra toevoegingen in de behandelingen is altijd mogelijk. De mogelijkheden zijn o.a.:

  • Ontharen
  • Verven
  • Ampullen
  • Luxe masker
  • Make-up

Anti-Aging

Huidverjongende behandelingen

Timeless Prodigy: Wellness en anti-age

Boost uw genen en draai de tijd terug! Geniet van een welverdiende ontspanning en verheug u op de verrassende huid verjongende resultaten. Een egalere huidstructuur, helderheid, stevigheid, vitaliteit en verfijning van rimpels is wat 50 miljoen moedercellen in deze behandeling creëren. Kortom een juweel voor uw huid.
De behandeling begint met een rustgevende intensieve druk massage van het lichaam, voeten en hoofd. Gevolgd door een reiniging, diepte reiniging, detoxen van de huid, lymphedrainage/ massage, insluizen van verse stamcellen, gelaats-en hals vliesmasker, hoofdhuidmassage en dagverzorging.

90 minuten

€ 150,-

Face lift 3D

Deze intensieve liftende behandeling waarbij het spierweefsel van het gezicht en de hals door middel van lymfedrainage, spierweefsel massage en bindweefselmassage dmv cupping zorgt voor een betere spiertonus en musculatuur van de huid. Met behulp van huidverzorgende preparaten verbeteren we de vochthuishouding en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakking van de huid, vermindering rimpels en verstrakking van de onderkin geeft na 1 behandeling al zicht- en voelbaar resultaat. Meerdere behandelingen voor een zo optimaal mogelijk resultaat zijn aan te bevelen. Bij een kuur geldt een aangepaste prijs.

60 minuten

€ 95,-

5 behandelingen
6e behandeling is gratis

Global lift

Verstevigende en verstrakkende behandeling van gezicht en hals. Deze liftende behandeling op basis van de nieuwste gen technologie hersteld het volume, verstevigd en verzacht de verslapping van met name de onderkin. Wij passen de bindweefselmassage en het genserum toe, het aanspannende masker zorgt voor een liftend en verstevigd gezicht- en hals.

75 minuten

€ 89,-

Eternal treatment

Een uitermate doeltreffende anti-rimpel behandeling die de diepe rimpels en fijne mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spier ontspannende bestandsdelen maken de huid zacht, egaal en jeugdig. Deze behandeling op basis van verse stamcellen heeft de prix d éxcellence 2008 in Europa gewonnen. Met trots vermelden wij dan ook dat Skeyndor de ontdekkers zijn van de stamceltherapy en toen der tijd hier een trend mee hebben gezet die tot vandaag nog steeds heel veel navolging bij andere cosmeticamerken vind.

75 minuten

€ 89,-

Correctieve treatment

Intensief regenererende behandeling stelt huidveroudering uit en heeft een buitengewoon verjongend effect. Hersteld, voedt en revitaliseerd de opperhuid en zet de huid aan tot cel vernieuwing en aanmaak van collageen. Duidelijke vermindering van fijne rimpeltjes. Winnaar pris d’excellence Maleisië.

75 minuten

€ 89,-

Power C treatment

Behandeling met een anti-oxidant werking. Deze bevat een zeer hoge dosis aan vitamine C waardoor de huid meer collageen aanmaakt en de huid wordt aanspoort tot cel vernieuwing. Vitamine C verbeterd de pigmentatie vorming en de kleur van de huid. Het masker wordt ingemasseerd met een Japans liftende massage. Uw huid ziet er levendig, fris, egaal en gezond uit.

60 minuten

€ 81,-

Hydradermie/zuurstof treatment

Sterk hydraterend, verfrissend en zuurstof bevorderend. De huid krijgt een flinke boost. Door huidverjongende hoogfrequene apparatuur wat de zuurstof opname in de huid bevorderd worden alle werkstof concentraten diep in de huid gebracht. Een superhydratie en een huidverjongende werking. De massage wordt speciaal aangepast op de behoefte van de huid op het moment, evenals het masker. Deze behandeling kan en mag het hele jaar door worden ondergaan. Voor iedere leeftijd en huidtype.

60 minuten

€ 81,-

Power eyes & face

Gezichtsbehandeling waarin aandacht wordt gezet op het behandelen van de kwetsbare oog huid. Verminderd de fijne rimpeltjes en wallen rondom de ogen, verzacht en verfrist. Een korte maar intensieve behandeling van het gezicht en de ooghuid waarbij gebruik wordt gemaakt van huidverjongende apparatuur voor een optimaal en diep werkend resultaat. Aansluitend het speciale verkoelende vliesmasker. De behandeling eindigt met de daarbij behorende vitaliserende dagverzorging.

30 minuten

€ 59,-

Mini lift

Liftende en verstevigende behandeling door middel van een aanspannend masker. Een ware fitness training voor iedere huid vanaf 30 jaar. Rimpels, couperose en rosacea verminderen zichtbaar met deze behandeling mits in kuurverband toegepast. Absolute collageen aanmaak en cel vernieuwing in de diepe huidlagen tot wel 6 uur na de behandeling. Deze bijzondere behandeling van nederlandse afkomst en ontwikkeling behoeft geen apparatuur en heeft zichzelf in de 30 jaar dat deze bestaat bewezen, zeker in verband met een rosacea en couperose al was dit slechts een toch wel zeer welkome bijwerking.

60 minuten

€ 81,-

Derma Peel Pro

Een gelagerde peeling op basis van glycol/ fruitzuren. Deze in 5 opvolgende lagen aangebrachte peeling versterkt, vernieuwd en maakt de huid frisser van kleur en fijner van structuur. De dode huidcellen lossen op en u krijgt een prachtige kleur in de huid . Deze behandeling is super voor het verminderen van de pigmentatie, het verfijnt de poriën, rimpels worden voorkomen en al bestaande verminderen doordat de huid zichzelf zichtbaar vernieuwt. In een kuur van 4 behandelingen krijgt u een prachtige frisse huid en zijn de resultaten duidelijk zichtbaar. Deze kunnen ook in combinatie met een microdermabrasie worden samengesteld.

60 minuten

€ 81,-

Voor een super resultaat : 4 behandelingen eens per 2 weken € 292,50

Kuur fruitzuur peeling

Korte intensieve peeling behandelingskuur ter verbetering van een specifiek huidprobleem zoals littekens van o.a. acné of pigmentvlekjes. Voorafgaande de behandeling vind een intake plaats, deze is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken uw huidprobleem en stellen samen met u het speciaal op u aangepaste behandelplan op. Bij afname van een kuur wordt de prijs aangepast.

30 minuten

€ 42,50

Per behandeling

Huidverbetering en huidverjonging

Microdermabrasie

Gezicht en hals

€ 92,00

Kuur 4 behandelingen

€ 360,-

Gezicht, hals en decolleté

€ 115,-

Kuur 4 behandelingen

€ 410,-

Uitbreiding met aansluitend de minilift behandeling zorgt voor een sterke aanspanning en regeneratie van de gezichtshuid en musculatuur.

Microneedling

ook bekend als dermapen

Losse behandeling

€ 99,50

Startkuur à 4 behandelingen

€ 369,50

Microneedling start in kuurverband van 4 tot 8 wekelijkse behandelingen. Vervolgens is 1 behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden. De behandeling is in sommige gevallen goed te combineren met mircodermabrasie of een glycopeeling.

Huidproblemen

Acne behandeling

45 minuten

€ 47,50
t/m 20 jaar € 37,-

Rosacea, couperose, eczeem. Aquatherm behandeling: een s.o.s. behandeling met een lawine aan vocht voor een herstellende en kalmerende werking. Complete gezichtsbehandeling incl. massage

60 minuten

€ 71,-

Parfumvrij – Aromatherapie behandeling (voor de zeer gevoelige- allergische huid). Deze wordt speciaal voor u samengesteld en aangepast. Complete gezichtsbehandeling incl. massage.

Microdermabrasie is ook een mogelijkheid voor een huid die last heeft van een parfumallergie.

60 minuten

€ 71,-

Verwijderen huid oneffenheden – Coagulatie (verwijderen van: couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaartjes, xantelasma)

Onze specialiteit, in bezit van de internationale masters certificering.

per 15 minuten

Vanaf € 45,-

Epileren & Verven

Epileren/harsen wenkbrauwen € 13,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 14,-
Verven wimpers en wenkbrauwen € 21,-
Verven en epileren wenkbrauwen € 26,-
Verven wimpers en epileren wenkbrauwen (shaping & tinting brows/eyes inclusief) € 26,-
Masker en reiniging in kleine behandeling € 37,-

Harsen gezicht

Bovenlip € 13,50
Bovenlip en kin € 19,-
Gezicht € 21,-
Wenkbrauwen € 13,50

Harsen lichaam

Onderbenen € 24,50
Hele benen € 47,50
Bikinilijn € 20,-
Oksel € 15,-
Onderarm € 15,-
Rug/Borst € 35,-

IPL-definitief ontharen

Bovenlip of kin € 35,-
Bovenlip en kin € 55,-
Oksels € 40,-
Bikinilijn vanaf € 95,-
Onderbenen of bovenbenen € 150,-
Onderbenen/oksels en bikinilijn € 185,-

 

Hele benen € 250,-
Rug ( gedeelte geldt een aangepaste prijs) € 185,-

Manicure

Verzorgende of voedende spa behandeling incl. lakken nagels € 27,50
Kleine manicure: vijlen, verzorging nagelriemen en lakken nagels met vinyl lak € 19,50
Vijlen en lakken nagels € 12,50

Pedicure

Nagels knippen, nagel riemen verzorgen, eelt verwijderen, eventuele ingegroeide nagels vrij maken of likdoorn verwijderen, crèmen voeten € 34,-
Extra: voetenbad, scrub en masker en nagels lakken (voetspa) € 45,-
 *kan ook als duo geboekt worden

Make-up

Dag/avond make-up € 20,-
Make-up incl. advies € 57,-
Bruidsmake-up incl. proef make-up € 72,-
Make-up workshop (persoonlijk) € 46,-
Permanente eyelash curl (houdt 6 weken) € 39,50
meer prijs wimpers verven bij de curl € 5,-

Workshop

Op aanvraag: privé of groep
Voor professionals: Masterclass masseren en coaguleren op aanvraag.

Behandeling man

Reinigende gezichtsbehandeling 30 minuten € 37,-
Acne behandeling 45 minuten € 47,50
Complete gezichtsbehandeling 60 minuten € 61,-
Express energize: hydraterende anti-age 75 minuten € 89,50
Minilift/facelift cosmetisch 60 minuten € 81,-
Derma Peel Pro 60 minuten € 81,-
Microdermabrasie vanaf 60 minuten € 89,50,-

Duo behandelingen en arrangementen zie de apart vermelde kaart.

Harsen of definitief ontharen man

Wenkbrauwen € 13,-
Oksels € 25,-
Onder- of bovenarm € 30,-
Onderbenen € 30,-
Rug € 35,-
Borst/Buik € 57,-
Hele benen € 57,-

Definitief ontharen IPL. 

Wij nemen eerst een intake en bepalen dan de prijs. Prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Onderstaande is een indicatie.

Nekharen                                        € 40,-

Rug                                                 € 250,-

Borst/ Buik                                     € 120,-

Schouders                                      € 125,-

Coaguleren

verwijderen van couperose, pigment, xanthelasma, vetbultjes, steelwratjes, gerstekorrels.

 Verwijderen van huid oneffenheden: couperose, steelwratjes, vetbultjes, gerstekorrels, pigment, xantelasma  per 15 minuten € 45,-

Spa manicure

 Verzorging van de handen en nagels en nagelriemen, scrub en massage. € 27,50

Massage

Wij gebruiken diverse massage technieken voor een stevige en ontspannen massage. Onze massages vinden hun oorsprong in de therapeutische en Chinese achtergrond en werken pijnverlichtend en ontspannend. Deze vinden plaats in onze welness ruimte.

Massage gezicht, nek schouder                    € 37,-

Massage rug/nek/schouder                          € 31,-

Massage lichaam 60 minuten                       € 62,-

Hot-stone rug en benen 45 minuten           € 49,50