Rosacea / Couperose

ROSACEA / COUPEROSE

Roodheid in je gezicht valt natuurlijk erg op en daar wil je het liefste vanaf zijn. Met een speciale rosacea behandeling worden je klachten aanzienlijk minder. ONZE BEHANDELING HELPT, ERVAAR HET !

Rosacea lijkt op couperose (verwijde haarvaatjes) met dit verschil dat rosacea ook gepaard kan gaan met een vorm van acné wat de huidaandoening dan ook erger maakt.

Rosacea is een chronische felrode verkleuring in het gezicht met name op de wangen en de neus. Een rosacea is niet definitief te genezen maar wij kunnen wel de klachten verminderen en de huid kalmeren zodat de roodheid afneemt. Daarnaast is de behandeling erop gericht om de totale huidconditie te verbeteren.

Couperose, verwijde haarvaatjes, kunnen we door middel van coagulatie behandeling verwijderen. Deze specialistische behandeling voeren we met veel succes al 25 jaar uit. Ook is het mogelijk om dit d.m.v. ipl te verminderen.

Door onze rosacea behandeling, de aquatherm behandeling of de Environ essential Comfort calm die op maat op de ernst van jouw klachten wordt afgestemd, zal je huid er zichtbaar beter, gezonder en mooier uit gaan zien.

Maak een afspraak voor een advies op maat – intake  zodat we kunnen bepalen welke rosacea / couperose behandeling voor jouw huid het beste is en waarmee je straks weer goed voor de dag kunt komen.